HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: Shrnutí víkendových zápasů

Přestože většina týmů měla volno kvůli blížícímu se finále, některá družstva předvedla skvělé výkony, které fanoušci náležitě ocenili.

Dorostenci

Rakovníku se proti Hradci moc nedařilo. Hosté se úspěšně probojovávali za obranu domácích a třemi góly rozhodli o výsledku utkání. Skórovali Antonín Husa, Michal Višňák a Tobiáš Chládek. Hradec zvítězil nad Rakovníkem 3:0.

Starší žáci

Velmi kvalitní utkání předvedly týmy Hostivaře a Presidentu. Zápas byl aktivní hned od začátku, kdy v třetí minutě domácí hráči Petr Nádvorník mladší a Jakub Suchomel otevřeli skóre. Hosté měli tak měli na co odpovídat, čehož se ujali Matouš Vohlídka a Jan Ambrož. Bylo vyrovnáno. Hostivař vstřelila další branku (David Bártl), ale ani ta nezůstala bez odezvy hostů (Šimon Vohlídka). Pak už ale do útočných akcí pronikali spíše domácí. Vstřelili další čtyři branky – Jakub Suchomel, Oliver Leixner a Matyáš Holubec (2x). Za President se dvakrát prosadil Václav Ševčík, na víc se ale nikdo z hráčů nezmohl. Hostivař vyhrála proti Presidentu 7:5.

V Mnichovicích bylo veselo. Domácí za podpory svých věrných fanoušků nastříleli Kbelům 11 gólů. Mezi střelce se zařadili: Filip Veverka 5x, Tomáš Sebera 2x, Šimon Kaska, Štěpán Kaska, Jakub Pecka a Dušan Soukup. Mnichovice porazily Kbely 11:0.

Starší žákyně

Dívkám z Rakovníku přinesl sobotní zápas tři body. Zvítězily totiž nad Kbely 4:0. Střelkyně utkání se staly Magdaléna Kantoříková, Olga Čermáková, Eliška Bornová a Zuzana Jakubská. 

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy