Proběhla každoroční rada klubů

Jako již tradičně každý rok se potkali 1-2 zástupci z každého klubu, aby zpětně zhodnotili rok minulý a podívali se na rok následující. Tento rok se v kancelářích našeho partnera Deloitte sešlo okolo 30 účastníků. Poděkování patří všem těmto dobrovolníkům, kteří strávili poslední rok prací pro klub a umožnili tak svým členům užívat si hokeje a trávit čas s přáteli a rodinou. S radostí oznamujeme, že se k nám připojil nový hokejový klub v Ostravě. V roce 2023 jsme přivítali naše nové partnery Olymp, Evnia a Com-Pakt.

Na programu Rady byla zpráva předsedy, zpráva revizní komise a hlasování o schválení účetní závěrky za rok 2023, rozpočet 2024, odvolání Jakuba Mejzlíka z předsednictva a různé návrhy úprav soutěžního řádu ČSPH. Poté probíhala volná diskuze.

Níže naleznete prezentaci, zápis a fotky z Rady klubů. Příští rok bude rokem volebním, a tak vyzýváme ty, kteří mají zájem pomoci s dalším růstem hokeje, aby se ozvali.

Rada 2024

Usnesení Rady ČSPH

 

Přítomni: HC Slavia Hradec Králové, HC 1972 Rakovník, TJ Mnichovice, TJ Plzeň Litice, HC 1970 Bolevec, HC 1957 Kadaň, HC Hostivař, HC 1946 Praga, President, TJ Sokol Kbely, SK Slavia Praha, HC Bohemians Praha, Pražský svaz pozemního hokeje

Nepřítomni: PH Jičín, SK UP Olomouc, RSC Praha, VSK Technika Brno

-KŠ-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy