Čtvrtý ročník mentoringového programu pro ženy ve sportu: Šance pro zvýšení diverzity ve vedoucích pozicích

Komise rovných příležitostí ve sportu a Český olympijský výbor pořádají čtvrtý ročník mentoringového programu pro ženy ve sportu. Cílem programu je zvýšit počet žen a diverzitu ve vedoucích pozicích v českém sportu. Hledají 15 žen, které se stanou součástí tohoto programu. Účastnice budou mít možnost se pravidelně setkávat se svými mentory a zapojit se do webinářů a přednášek.

 

Od všech účastnic se očekává, že mají sen, ambice
a vášeň se zmíněným profesím dlouhodobě věnovat a přispět tak k vytváření a kultivaci sportovního prostředí. Mentoringový program vzniká ve spolupráci s neziskovou organizací Odyssey (www.myodyssey.eu), která se již 15 let věnuje mentorování žen v byznysovém prostředí a je tedy garantem kvality. Mentoringový program se skládá z online propojení / osobního setkání
mentor–mentee v průměru každý měsíc. Během roku budou mít účastnice projektu možnost zapojit
se i do webinářů, popřípadě přednášek a schůzek členek Odyssey.

 

Pokud znáte vhodné kandidátky, prosíme, informujte vedení klubu, aby vhodnou kandidátku nominovali jménem klubu. Nominace by měly být zaslány ve formě: jméno, příjmení a kontakt na kandidátku na e-mail Ilony Burgrové burgrova@olympic.cz do čtvrtka 20. června 2024.

 

-KŠ-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy