HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: Lahoda cup očima hráčů

Vyzpovídali jsme si dva hráče, kteří se se svými týmy účastnili Lahoda cupu v Hradci Králové. Konkrétně jsme se o názor zeptali Dušana Soukupa z Mnichovic a Antonína Husy z domácího Hradce.

„O víkendu jsme přivítali hráče týmů že čtyř zemí (Česka, Slovenska, Polska a Litvy) na našem hradeckém Lahoda cupu. Třídenní turnaj byl velice náročný. Během hracího víkendu se na hřišti vystřídalo ve čtyřech kategoriích celkem 40 týmů (U10, U12, U15 a dorost). Já jako hráč kategorie U15 jsem nejen hrál, ale také pískal a stal se tak členem organizačního týmu. A není to žádná sranda. Díky zkrácení času se každý zápas stal mnohem akčnější a divácky zajímavější. Díky slunečnému počasí panovala dobrá nálada a turnaj si všichni včetně mě náležitě užili,“ zpětně hodnotí Antonín Husa.

„Lahoda Cup, který se konal v Hradci Králové, byl skvělý. Moc se mi líbila atmosféra, která byla po celý turnaj naprosto úžasná. Věřím, že i zahajovací ceremoniál musel být skvělý, bohužel jsem ho neviděl, protože jsme přijeli o něco později. Na druhou stranu se mi nelíbila forma skupin, nebylo žádné semifinále ani finále, což mi přišlo, že byla škoda. S týmem jsme si vedli špatně, ze tří duelů jsme dokázali vyhrát jen jeden, a to s týmem Kbel 4:0. Vzhledem k tomu, že jsme s týmem skončili třetí ze čtyř v základní skupině, tak jsme hráli o 5. místo se Šenkvicemi SK. Tento duel jsme dokázali vyhrát a skončili na konečném 5. místě,“ svěřil se nám se svými pocity Dušan Soukup.

 

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy