Nový Hokej na zemi: Laciná, Dohmen, extraliga, parahokej

Belgické stříbro Kateřiny Laciné, rekordman v počtu mezistátních zápasů John-John Dohmen, finále extraligy žen a mužů, parahokejový nábor v Edenu. Repríza v neděli 16. 6. ve 4:45, v i-vysílání pod odkazem: https://www.ceskatelevize.cz/porady/10552610198-hokej-na-zemi/

Podrobněji z menu:

• Kapitánka české reprezentace Kateřina Laciná byla blízko mistrovskému titulu v Belgii a my jsme byli u toho! Záložnice Braxgaty nakonec získala stříbro, ale i z něj měla velkou radost. Co chybělo ke zlatu? Jaká je kvalita belgické ligy? Po jak dlouhé době má Kačka klubovou medaili? A jaké má další plány?

• Belgické finále skončilo doublem pro Gantoise. Podívejte se na krásné góly z obou zápasů finále mužů, ve kterém klub z Gentu v součtu porazil Kačery z Waterloo 9:4!

• V Belgii jsme mluvili také se světovým rekordmanem John-Johnem Dohmenem. Proč se právě jemu podařilo překonat Teuna de Noiijera a už má více 460 mezistátních zápasů? V čem se za 20 let v dresu Rudých ďáblů na hřišti změnil? Proč má mistr světa, mistr Evropy a olympijský vítěz největší husí kůži při vzpomínce na stříbro z Ria? A kdy a kde zakončí svou reprezentační kariéru?

• Na českém mistrovském nebi nic nového. Znovu po roce vyhrály extraligové tituly pozemkářky Slavie Praha a hokejisti plzeňských Litic, ale pořádně se nadřeli! Své finálové soupeře totiž shodně porazili až po samostatných nájezdech! Připomeňte si klíčové momenty obou zápasů, podívejte se na ohlasy vítězů i poražených a těšte se z toho, že ženský tým z Česka si poprvé zahraje Evropskou hokejovou ligu!

• Parahokej v Česku jede dál! Nedávno proběhly v Mnichovicích nebo v Praze nábory nových hokejistů. Podívejte se na reportáž z Edenu.

Příjemnou zábavu přejí Martin Hoffmann a Michal Dimitrov

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy